تن ماهی بندرعباس

شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس اولین تولیدکننده تن ماهی ایران

تن ماهی بندرعباس

شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس اولین تولیدکننده تن ماهی ایران

تن ماهی بندرعباس
تن بندرعباس اولین کنسرو تن ماهی ایران است که از سال 1315 هجری شمسی در شهر بندرعباس تولید می‌شود و به تن جنوب هم معروف است. فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس یکی از مجهزترین کارخانه‌های کنسروسازی کشور است که قادر به تولید انواع کنسرو تن ماهی با طعم‌های مختلف، انواع خورشت و خوراک و نیز فرآوری و بسته‌بندی ماهی و میگو می‌باشد.
دوشنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰۸:۳۶ ق.ظ

طرز تهیه تن ماهی

tunaطرز تهیه تن ماهی:

ابتدا ماهی باید از حالت انجماد خارج شود (چرا که ماهی در سردخانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کشتی‌ها بلافاصله پس از صید منجمد شده واگر کارخانه دور از خلیج باشد، توسط ماشین‌های یخچال دار حمل و نقل می‌گردد

وبه حالت دیفراست برسد، سپس امعاء و احشاء آن تخلیه شده و بعد قطعه‌بندی می‌گردد. پس از قطعه بندی ماهیها شستشو داده شده و برای مرحله پخت آماده می‌گردند.

در این مرحله ماهی‌ها  توسط بخار در دیگ‌های مخصوص تحت فشار و دمای معین ودر زمان مشخص پخته شده،سپس قطعات پخته‌شده ماهی پوست‌گیری و تمیز می‌شوند. در این مرحله استخوان هاو گوشت های تیره کاملا از گوشت روشن و فیله ای جدا می شوند و پس از ان گوشت های فیله درون نوار پر کن به صورت اتوماتیک قرار می گیرند. دستگاه پرکن فیله ها ا به قطعات مساوی درون قوطی کنسرو برش می دهد.

پس از پر شدن کنسرو ها از گوشت در مرحله بعد نمک افزوده می شود و به دنبال آن روغن مایع به صورت اتوماتیک با وزن های مشخص ریخته می شود 

در مرحله بعد قوطی های حاوی گوشت ، روغن و نمک از مرحله اگزاست ( ایجاد خلا و خروج اکسیژن هوا) گذر می‌کنند.این مرحله از این جهت انجام می‌گیرد تا اکسیژن موجود در فضای باقی مانده قوطی خارج  شود و میکروارگانیسم برای رشد، اکسیژن نداشته باشند.

در مرحله بعد قوطی ها دربندی شده و پس از آن وارد مرحله استرلیزاسیون می شوند.در این مرحله کنسرو‌ها تحت دمای 121 درجه سانتیگراد و مدت زمان 20 دقیقه استرلیزه می‌شوند. با این فرآیند کلیه میکروب های بیماریزا از بین می‌رود و یا غیرفعال می‌شوند.ماندگاری بالای محصول مربوط به همین مرحله می باشد.در نهایت کنسروها بسته بندی می گردند.

تذکر:قبل از مصرف هر کنسروی به توصیه های روی برچسب  آن جهت گرم کردن و یا مصرف دقت نمایید.

مراحل تولید کنسرو تن ماهی:

ماهی تن‌، روغن مایع گیاهی(سویا، آفتابگردون و زیتون) که البته در صورت استفاده از روغن زیتون باید روی قوطی قید شود.مرغوب ترین ماهی تن در صنعت کنسرو سازی نوع هوور و یا گیدرمی باشد که مصرف کنندگان با توجه به ذکر نوع ماهی بر روی برچسب کنسروها می توانند دقت نمایند. لازم به ذکراست به جز این سه ماده داخل کنسرو از هیچ ماده نگهدارنده‌ای جهت ماندگاری بالای محصول استفاده نمی‌شود چرا که بر اساس استاندارد ملی کشور ما استفاده از هرگونه مواد افزودنی غیرمجازمیباشد و تولید کنندگان برای حفظ کیفیت محصول در طول 2 سال از فرآیند استرلیزاسیون استفاده می‌کنند.

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی